NAŠ NAMEN JE EKOLOŠKA PREOBRAZBA

V sklopu skupine Veolia, katere član je naše podjetje, bodo v mesecu septembru potekale delavnice "NAŠ NAMEN JE EKOLOŠKA PREOBRAZBA"

V podjetju si prizadevamo uskladiti človeški razvoj z varstvom okolja, da bi dosegli ekološko preobrazbo. Po svojih najboljših močeh razvijamo in izvajamo rešitve, ki zmanjšujejo onesnaževanje in varujejo naše vitalne vire pred izčrpanjem. Nenehno si prizadevamo sodelovati s strankami in podjetji, ki želijo delovati in narediti tako kot mi, da bi zaščitili naš planet.

Kot rezultat našega dela smo v skupini Veolia do leta 2022 zmanjšali svetovne emisije ogljika za 14 milijonov ton. To je enakovredno 14 milijonom povratnih letov iz New Yorka v Pariz. Skupaj nam je v okviru naše misije uspelo prihraniti več kot 300 milijonov kubičnih metrov vode po vsem svetu – več kot letna poraba vode v Singapurju. To so veliki dosežki h katerim smo prispevali vsi zaposleni. Skupaj smo dosegli te rezultate in nanje smo lahko ponosni.

Pred štirimi leti je skupina Veolia opredelila svojo izjavo o poslanstvu, ki določa naše temeljne vrednote in cilje, povezane s to ambicijo. Pri njihovem definiranju ne gre samo za to, da vemo, kam gremo, ampak tudi za to, kdo smo: ekipa, ki dela za boljšo prihodnost.

Pridružite se nam v borbi za ekološko preobrazbo, saj lahko skupaj naredimo več za ohranjanje virov, skupaj lahko dosežemo velike stvari.